Inspiration post - look into my gallery

Dugo sam smišljala temu ovog posta. Onda sam shvatila da se uporno vraćam na jednote isto mesto u mom telefonu, u potragu za idejom.
U pitanju je folderčić u mojoj galeriji pun slika koje me inspirišu. Tu ne završi svaki skrinšot koji napravim, već oni kod kojih mi nešto klikne kada ih vidim.

Ovih dana mi se čini da je sve oko mene ljubičasto ( počevši od činjenice da ovo kucam na ljubičastom laptopu ), pa su tako slike koje sam izabrala iz ovog foldera u tom fazonu, 


Nije da imam neke veze sa košarkom ili tako nešto... Mislim ustvari da je moje najbliže iskustvo tome bilo kada sam pobedila druga sa rezultatom 21-20 pre jedno pet ( ? ) godina. Najgore u celoj priči je ipak to da smo igrali košarku u tuđem dvorištu ( komšijinom ) bez da pre toga pitamo ikoga. Njegova baba nas je izbacila posle jedno sat vremena. Ipak, slika mi je ludilo. 


U poslednje vreme mi se stvarno sviđaju ove slike sa žičanom ogradom. Nekako me podsećaju na avanture i život pun prilika. Ne znam kako to da objasnim, ali mi se stvarno sviđaju. 


Ova slika mi je jedna od inspiracija za projekat na kom planiram ( planiram... ) da počnem da radim. Što zbog teksta, što zbog toga što mi nekako izgleda moćno. 


I ova slika mi je ono što je i prošla. Prosto simpatična. 


Iako je ovo verovatno slikano negde u sred Amerike, mene podseća na jedan deo u mom gradu. Štaviše, podseća me na jedan dan kada sam bila tamo. Jedino što kvari moje sećanje da bude ovako tumblr je to što je tada pljuštalo. I to onako, valjano, što bi se reklo. 
Toliko o tumblr wanna have life - u.


Iako ovo nije njegova slika, podsetila me je na jednog fotografa na čiji sam instagram naletela pre par dana. Verovatno zbog lampica. U svakom slučaju,lik vredi čekirati ga, jer to kako on slika i edituje (!) slike je stvarno... vau? Ne znam kako da ga nazovem. Uostalom, procenite sami. 



Iako nemaju veze sa postom, ove slike su samo... vau. 

I da, to bi bilo to za sada. 
Imala sam još jedan post spreman, ali nekako mi nije bio dovoljno dobar i stvarno nisam htela da ga izbacim. Makar i bio pun slika i sa malo teksta, bolje je da mi se post sviđa i da ja budem makar zadovoljna njim, nego da izbacim nešto što ni sama ne bih čitala. 
Pa kako bilo, 
do sledećeg puta! 
N.

Коментари

  1. Slike su, moram priznati, i više nego inspirativne.. Mene je inspirisala ova cetvrta *Sad girl, bad girl*

    heresuniquegirl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Vrlo zanimljiv post! Hvala ti što si ove jako inspirativne fotke podijelila sa nama, baš si tumblr *----* ♥

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY -> https://innisall.blogspot.com/2017/07/international-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala mnogoo ❤ videla sam taj gw, ali onda sam nekako slucajno izasla sa posta i posle zaboravila na to 😂 Prijavicu see

      Избриши
  3. Odličan post! Jako volim ovakve tumblr fotke i drago mi je da si svoje iz galerije podjelila s nama <3
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  4. Jako zanimljiv post! Sve su fotografije stvarno odlične! <3
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Jako zanimljivo :)
    Sviđaju mi se ove fotke :)

    MMara

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

15 Days Writing Challenge - Day 13 - The Earth without 'art' is just 'eh'