Top tri genijalnih kanala - iiii nema na čemu

Hajde da raščistimo neke stvari odmah na početku, kada je ova tema u pitanju. 
Ja nisam osoba koja stalno ide po yt traži nove jutjubere. Doduše, možda jesam malo osoba koja se sabskrajbuje na mnogo kanala, ali posle dan ih otprati jer joj se ipak ništa ne dopada. Yea, that's me. Ali kada se neki kanal zadrži kod mene duže od nedelju dana - to je dobar znak. 

Zato danas imam da vam predstavim tri kanala koja nikada nisam spomenula na blogu. 



Na nju sam slučajno naišla kada sam bila na Tviteru. Noodlerela (za koju znate da mi je jedna od omiljenih jutjuberki) joj je odgovorila na neki tvit, tako da sam otišla na njen kanal iii bum. Vidila sam da ima blu kosu (čudno mi je da kažem plavu, jer se to odnosi na žutu (iako trenutno ima žutu, ali mnogo videa imala je plavu-plavu)).
A moj lajf drim je da imam neku retardiranu boju kose. So, respect. 


Mnogo mi se dopada kod nje jer je u svakom videu potpuno iskrena i pravi weirdo. Ne krije da ima anksioznost i priča o tome kako je prebroditi. 

Tip videa: I copied *** instagram for a week; Q&A; VS; Reactions; Best songs; Storytimes...




Na nju sam naišla prošle godine. Random fact: Tada sam imala ogroman šator u uglu sobe (jer zašto da ne?) i provodila sam većinu života u njemu, tako da sam bila tamo kada sam naišla na nju. 
Elem, pustila sam neki Fandom DIY video i toliko mi je izgledalo kul to što je radila, tako da sam ušla na kanal, da vidim šta još ima i zgranula se. Devojka je iz Srbije, ali priča toliko dobro na engleskom, da nikada ne bih provalila da je odavde. 


Obožavam kod nje što je ogroman fangirl i mnogo videa joj je na temu serija i filmova koje voli, tako da mogu fino da se rilejtujem.

Tip videa: DIY fandom clothes/ school supllies/ room decor; Favourite songs; DIY phone cases; Recepies...




Za njih sam znala još od ranije, ali nikada mi nije palo na pamet da odem na njihov kanal. Pojma nemam zašto. I onda sam gledala neki video sa Džesi (ono odozgo) i Niki, koji sam puštala posle svojoj bff i onda mi je ona pokazala da Niki i Gebi rade slične videe. Pa smo ogledale stotinak takvih i iskreno, navukle smo se.


Da li ste gledali seriju 'Dve devojke bez love'? Ako jeste, da li sam jedina koju Niki i Gebi mnogo (!) podsećaju na Maks i Kerolajn? Ludilo. Poenta je da je Niki kežual rokerka, a Gebi pink princeza.

Tip videa: Swap days/ instagrams/ clothes; Transforming ourselves to look like each other;  Life hacks...


Pored ovih jutjubera imam još gomilu 
stranih: (Jbunzie; Jessi Smiles; Jackie Wyers; Just Sharon; Sara Beauty Corner...) i domaćih (Vina; Emilija Milojević; Zorannah; Nadja Stanojević...) da vam preporučim, tako da, ukoliko vam nisu odgovarali ovi gore, feel free to check out these. Ako hoćete, mogu da uradim i drugi deo, gde ću nešto više da vam napišem o drugim jutjuberima. 
Pišite mi u komentarima koji su vaši omiljeni jutjuberi.


Pa, do sledećeg puta
N.

Коментари

  1. Aaa ova devojka Milica mi se baš sviđa, ušla sam u video sa muzikom, tako da ću sad da odslušam te njene pesme omiljene :)
    Hvala ti na otkrićima ovih kul yt OSOPA <3

    Novi post :) | Instagram

    ОдговориИзбриши
  2. Super preporuke!Ja preporucujem jutjuberke sa kanala Colliscool i Zmashd :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post. Milicu jako dugo pratim i ja sam iznenađena kako ona dobro priča engleski. Ranije je ja mislim snimala na srpskom, pa je onda prešla na engleski i po tome znam da je iz Srbije, a da sam je počela pratiti od kad snima na engleskom, mislim da ne bih provalila da je iz Srbije. Niki i Gabi isto tako pratim i obožavam njihov kanal, a u kanal od ove prve jutjuberke ponekad uđem i pogledam nekoliko videa! <3
    - Inače, zapratila sam te, ako želiš uzrvarti kako bismo međusobno jedna drugoj čitale postove!

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------- novi post

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam se sokirala kad sam saznala da je Milica iz Srbije. Engleski joj ide fantasticno. Samo mi je zao zato sto ne objavljuje cesce.
      Inace, vec te pratim ❤

      Избриши
  4. Odličan post, Nina! I ja obožavam Jessie i Niki and Gabi, a Milica super deluje, moraću da pogledam njen kanal. Inače, za ovo subskrajbovanje koje si spomenula na početku se skroz razumemo.Ponekad mi stigne neko obaveštenje i ja u fazonu "a wtf ko je ovo i zašto ga pratim?"! Sve u svemu, odličan post💕💕


    https://jednostavnoana.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Omg istoo 😂😂 Zaboravim i kad sam se sabskrajbovala na nekog hahaha. Hvala na komentaruu ❤❤😊

      Избриши
  5. Анониман17. март 2018. 08:42

    Hvala ti na preporuci, Ninice. Još dve nove jutjuberke dodate na moju listu koje pratime (Niki & Gabi pratim odavno). Sjajan post.


    Novi post je na mom blogu, pogledaj ga: Adda's Life

    ОдговориИзбриши
  6. Pratim Milicu maltene od samog pocetka, zaista je sjajna i divim joj se koliko dobro govori engleski. Mislim da ce se i drugima dopasti njen kanal koji je zanimljiv i raznolik. Divan post i hvala na preporukama, cekiracu preostala dva yt kanala! :) <33

    Dear Miss Modern: Stvari koje svi blogeri rade | Instagram: @https.katt

    ОдговориИзбриши
  7. Niki i Gebi!!!Ja sam za njih saznala preko Celebrities in High School videa,i provela sam prošlo Badnje veče gledajući njihove videe.😁 Od domaćih gledam Vinu i isključivo teorije zavere/nerešena ubistva Nađe Stanojević.Super postt!❤

    Moj blog:Just Bebe

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoo da, obozavam te videe Nadje Stanojevic. Provela sam pola leta gledajuci ih 😂😂❤

      Избриши
  8. Post je stvarno divan a i koristan! Prvi put čujem za djevojku sa plavom *plavom* kosom i moram provjeriti njen kanal! Mada Niki i Gebi pratim već duže vrijeme!
    Imaš predivan blog. :)

    Alexanic

    ОдговориИзбриши
  9. Iskreno, ne pratim ni jedan od spomenutih kanala, ali znam devojke i sigurna sam da su zaista sjajne! Hvala na divnoj selekciji, draga!

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala na preporuci, sigurno ću posetiti njihove kanale :) ♥

    ОдговориИзбриши
  11. Jedino tu pratim Niki and Gabi i presavršene su i obožavam ih gledati svakodnevno *-* Super post draga!!!
    Novi post -> Peany

    ОдговориИзбриши
  12. Malo je reći da volim ovakve postove, ne bi mi uošte smetalo da ti ovo postane serijal. Prije sam pratila Jessie, jer je pozitivna, uvijek nasmijana i toliko slična meni, ja kad sam je pratila imala je rozu kosu :'D a ono što mi se sviđalo je što priča često o serijama, filmovima, igricama itd potpuno drugačija djevojka, ali je onda počela snimati neke random videe koi me nisu zanimali, pa sam je unfollowala. Milicu dugo pratim i privuko me je isti video kao što je i tebe. Djevojka je potpuno talentovana. Posljednji kanal ne pratim, ali ću pogledati

    href="https://dnevnadozabloga.blogspot.ba">Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se skroz za Dzesi 😊😊 Osim sto je meni i dalje zabavna haha. Hvala mnogo na komentaru ❤❤

      Избриши
  13. Čeeekaj malo, zašto ja nisam videla ovaj post? 😂 Kako god, Džesi (morala sam da se vraćam gore da proverim kako se likuša zove 😂) pratim i mnogo volim one videe gde kopira nečije Insta slike. Ne pratim je nešto sad preteran, ali eto tako ponekad. Na Miličin kanal nisam subovana, jednostavno je nisam otkrila, mada sam i prestala da fangirlujem kao pre s polaskom u 8. razred, otprilike. Niki i Gabi pratim već duže vreme i jedan period sam manje - više samo njih gledala, mada u poslednje vreme nisam gledala mnogo njihovih videa.
    Odličan postt ❤❤

    thegirlnamedana.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su sve cetiri skroz kul likuse, iako ove nedelje uopste ne stizem da gledam bilo sta, tako da cu morati da nadoknadim za vikend 😂 Hvala na komentaru ❤❤❤

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

Q&A - odgovori na pitanja prvog prvcijatog Q&A na ovom blogu