Top 4 bejbiza (a.k.a. umetnika koje bih 'ladno mogla da slušam do kraja života, bez razmišljanja)

Hmm.. Kako početi ovaj post...
Hajdemo ovako. Kada bi me neko uhvatio za gušu na sred centra, uperio mi revolver u glavu i rekao 'Kaži mi četiri umetnika koja ćeš da slušaš do kraja života ili ću da te ubijem' izbor bi pao na ova četiri.
Okej.. nisam kreativna danas. Give me a break. Ali skapirali ste poentu. 
Dakle ovo su četiri umetnika (dva benda, pevač i pevačica) od kojih mi nikad nije muka i čije pesme bih mogla da slušam zauvek. 

1. Halsey

Prva njena pesma koju sam ikada čula bila je 'Colors', kada mi je drugarica pustila daaavne 2016. Ili beše 2015.? Ipak '16. Nebitno. 
Sećam se da sam i tada bila oduševljena tekstom i urlala kroz hodnik škole 'Everything is bluuuuuuuUuUuU' shamelessly mesec dana ravno. 
U januaru mi je album meseca bio njen 'Hopeless Fountain Kingdom', koji je jedan od dva najbolja albuma koja sam ikada čula. I možemo svi da se složimo oko činjenice da je Holsi brutalno tumblr. 

Opsesije (a.k.a. her songs): Colors, Alone, Bad At Love, Sorry, Angel On Fire Walls Could Talk... 

2. Hey Violet


Ahh, maj bejbiz. Prvi put sam za njih čula u aprilu, od blogerke Ane, sa bloga Jednostavno Ana, u šta ste vrlo verovatno upućeni, jer sam se devojci zahvalila jedno sedamnaest puta samo tog meseca. 
Ono što mi je zapalo za oko kod njih prvo je bila pesma 'Hoodie', upravo zbog samog naslova. Ako znate zašto, javite se u komentarima, ali definitivno sam je pronašla u pravo vreme. 
Elem, provalili ste da sam opsednuta tekstovima pesama, i da mi od njih zavisi utisak više od oko 40%. Što se njih tiče, ne postoji životna situacija o kojoj nisu pevali u nekoj pesmi. 
O i plus, estetika na nivou i Rena, pevačica, ima roze kosu... soooo...

Divnoće by HV: Hoodie, O.D.D., All We Ever Wanted, These Moments, This Is Me Breaking Up With You, Like Lovers Do, I Can Feel It...  

3. Twenty One Pilots 


Prilično sam sigurna da je prva njihova pesma koju sam čula bila Heathens, negde u leto 2016. Rekla bih da je bio jul. Elem, videla sam negde da je to bila jedna od omiljenih pesama Dav Kameron, tako da sam, kako to obično biva, otišla da čekiram šta je to. 
I naravno, vrrrlo brzo sam se navukla na celu 21 pilots stvar. Delimično je moj tata kriv za to, jer sam mu pustila tu pesmu, a on je onda postao opsesivni fan, koji je ubrzo znao sve pesme napamet. 
Sve u svemu, njihovi tekstovi su tako bruatlno realni, a ritam užasno zarazan i moćan.

Bumovi (množima od 'Bum' in case you wondered): Heathens, Stressed Out, Ride, Lane Boy, Heavydirtysoul, Tear In My Heart...

4. Shawn Mendes 


Prvu Šonovu pesmu sam čula bilo je zahvaljujući Famozi. Znate onaj onlajn portal o tinejdž zvezdama? U julu 2016. su objavili da je izbacio spot za novu pesmu Treat You Better, and the rest is history. To mi je i dalje jedna od njegovih omiljenih pesama. 
U tom periodu u životu bila sam opsednuta sa par stvari. Jedna od njih bila je film 'Descendants'. A kada sam saznala da je Šon snimao pesmu Believe za taj film, bilo je tako mindblowing. Sudbina. 
Ono što moje drugarice i ja volimo da kažemo je da je Šon Mendes pravi boyfriend materal, i, sudeći po pesmama, prava dušička. 

Dušičkine dušičke: Treat You Better, Stitches, Lost in Japan, I Know What You Did Last Summer, Nervous, In My Blood, Believe... 

------------------------------------------
Iiiii to bi bio kraj. To su moja top četiri umetnika, koja mi nikada ne dosade. Njihove pesme su nešto što bih mogla da slušam bilo kada, bilo gde. Da ne pominjem što su svi iznenađujuće tumblr. Ha.. Nije kao da je presudno u mojoj proceni, ali nije na odmet. 

Želim da čujem top četiri vaših umetnika, koje možete da slušate do kraja života i da vas ne smore. Takođe, šta mislite o mom izboru? 

Do sledećeg puta!
N.

Коментари

  1. Eee ja da se javim da znam ono u vezi Hoodie 😂 Inače, čula sam puno pesama od svakog od izvođača iz posta u otprilike isto vreme, i najviše sam gotivila Halsey, mada mislim da i trenutno najviše volim njene pesme.
    Inače, genijalan post, podsetila si me na neke mnogo dobre pesme ❤❤

    thegirlnamedana.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман14. јул 2018. 11:09

    Nemoguće, ali ovog puta znam sve izvođaće iz ovog posta. Za Hey Violet sam čula, naravno, od tebe i od Ane. Za Šona od moje sestre, a za Halsey i 21 Pilots sam sama saznala. Sjajan post, inače.

    Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: https://adda-s-life.blogspot.com/2018/07/q-odgovori-na-pitanja.html

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljiv post. Dopada mi se... ljubac

    Pracenje za pracenje? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Ja bih Shawna i Haley mogla do kraja života da slušam, toliko savršene glasove imaju, a njihova muzika je predivna. Usput, moram poslušati neku pesmu od Hey Violet jer si me baš zainteresovala. Sajan post! :)

    Dear Miss Modern: My spring playlist | 2018 | Instagram: @https.katt

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isto. Halsey i Shawn imaju neverovatne pesme <3 Nadam se da ce ti se i Hey Violet dopasti <3

      Избриши
  5. Nadam se da ces ih poslusati posle ovoga, jer stvarno su jako dobri <3 Hvala ti na komentaru <3

    ОдговориИзбриши
  6. Izbor omiljenog pjevaca nam je isti.Obozavam Shawna i njegove pjesme mi nikad ne dosade,malo je reci da sam odusevljena njime.A ove ostale takodje znam.Od 21 pilotsa znam vecinu pjesama koje si pomenula,a najdraza mi je Stressed out,iako volim i Heathens,Ride i jos neke.Od Hasley znam samo Colors.A sto se tice Hey Violet,cula sam za njih preko tebe i Ane,i od pjesama najvise volim Hoodie i O.D.D.Inace,pjesmu Hoodie sam u startu povezala s likom iz tvoje Wattpad knjige.Sve u svemu,super post.<3

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post! Volim sve ove izvođače. Sećam se koliko sam bila opsednuta pesmom "Colors", bukvalno iz glave nije moglo da mi izađe to "Everything is blueee", a i ostale Halseyine pesme su jako dobre. Hey Violet obožavam, dok 21 Pilots malo slabije slušam, ali priznajem ds su jako kvalitetni. Shawnom sam prethodne godine bila opsednuta, bukvalno 24/7 u mojoj kući se samo on slušao. I dalje ga volim, međutim, nije me nešto oduševio ovaj novi album, dobar je, ali "Handwritten" ne može da se nadmaši. I da, sećam se i ja "Descendats" i "Believe", to je tek bila opsesija, gledala sam Disney svakog dana i jedva čekala da ide najava za film da bih čula tu pesmu u pozadini. Odlična lista i super ideja za post! Da mene neko pita, do kraja života slušala bih Taylor Swift, Cardi B i Lanu Del Rey - sve one su drugačije, a pesme su im jako lepe i nikad mi ne bi bilo dosadno. 💕


    https://jednostavnoana.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se sa skoro svime sto si napisala <3 Jedinu osobu koju ne slusam od ovih sto si navela jeste Lana Del Rey. Hvala ti mnogo na komentaru <33

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

Q&A - odgovori na pitanja prvog prvcijatog Q&A na ovom blogu