15 Days Writing Challenge - Day 9 - Diseny jutjuberi - toliko sam kreativna danas...

Tvoja ideja za challenge

Današnji izazov mi je dao mnogo više muke neko što sam očekivala da će ustvari. Teško je izmisliti svoj, sopstveni challenge. Naravno dok ti sasvim sponatno ne padne neka ideja na pamet dok se tuširaš (come on, znam da se i vama dešavalo). 
Da se razumemo, nisam sigurna da ovo ne postoji negde i da neko nije već radio ovako nešto, ali to mi je prvo palo na pamet. 


Omiljeni jutjuberi kao Disney likovi

Znam, znam. Nije Bog zna koliko originalna ideja, ali učinilo mi se da je zabavno. 
Dakle, poenta ovog challenge-a je da napraviš svoju listu od par jutjubera koje pratiš i onda vidiš na koje ti likove iz Disney crtaća najviše liče (fizički i psihički). 
Pa, krenimo sa mojom listom. 

Vina


Ukoliko ne znate ko je Vina, to je eksplozija boja, šljokica i brutalne iskrenosti na jutjubu. Devojka, žena, šta li je, zrači nekom pozitivom i toliko je vesela i zabavna. Znači, obožavam njene videe. Bilo da radi storitajmove, recenzije, šta god, meni je to prezanimljivo samo zbog toga kako priča o svemu tome, sa mnogo žara i vatre, da sve puca. 


E sad, ovo nije bilo toliko teško. Prvo sam odmah znala da će sigurrno biti neki lik iz 'Alise u zemlji čuda', jer se uklapa u taj obojeni svet, samo je još pitanje ko. Alisa ne. Vina je previše bombastična. Ona kraljica, kako se zvaše već, ne. Vina ipak nije toliko bombastična. I onda mi je odgovor došao sam od sebe.


Mačak Kezalo (okej, da li se tako beše zvao? Nemam pojma. Kako mogu to da se setim ako nisam gledala ovaj crtani godinama?). 
Kako bilo, recite molim vas da ne podseća. Počevši od toga što su oboje ljubičasti, do toga što su ludi kao struja. I ako se zamislite, karatkrer im je isti. A i oboje su nekako loptasti i okruglasti. 

Jbunzie


Ako ste ikada gledali Jbunzie, onda znate da ona može da bude bilo ko. Bukvalno. Od Beti Bup, preko Eme Vatson, do Brac lutke. I da, onda je teško da se odredi ko bi prava Jbunzie ustvari bila. 


Međutim ako prošnjurate malo po njenom instagramu i gledate njene videe gde nije hiljadu drugih osoba, onda shvatite koliko devojka ustvari liči na Arijel. 


Nisam sigurna da li je to zbog kose ili njenog karaktera koji je tako sladak i mazan, što bi se reklo, ali onda je po meni stvarno Mala sirena u realnom životu. Da li ste im uporedili kosu? Sejm.



Zoella 


Zoi je bila jedna od lakših. Ona je kao walking talking Disney princess. Iskreno i liči na njih. Mada se od svih ustvari izdvaja jedna na koju specijalno podseća, a mislim da nisam jedina koja je to primetila. 


Zoella liči na Pepeljugu. Prvo što imaju iste okrugle, plave oči. Zatim su im čak i obrve slične, osim što su Zoeline naravno deblje i dlakavije. A i  obe su plave. Očigledno. 




Nodlerella


Ako ste ikada ušli na Noodlerellin kanal onda znate da je to prokleta eksplozija roze boje! Njena kosa, njena soba, njene MISLI su roze. E posle toga se da očekivati da ću za nju da izaberem nekog roze lika, kao Praslina... ili Pink pantera. 


Aliiii.... ne baš. Iako ima još par likova čijih mešavina je ona, mene ustvari u poslednje vreme podseća na Venelopi. iz 'Razbijač Ralf'. Nisam sigurna zašto, ali njen karakter mi je u tom fazonu. 


Venelopi je detence, a Noodle se ponaša tako. Noodlerela, iako je uglavnom skroz fina i slatka, ako je pratite duže vreme steknete utisak da ima tu neku cunnig stranu, koja skroz podseća na Venelopi. 




Primetićete da na ovoj listi ima samo ženskih jutjubera. To je iz jednog, prostog, najprostijeg razloga. Ja uglavnom pratim ženske jutjubere. Nisam sigurna zašto. Verovatno jer me tutorijali, igrice i unboxinzi zanimaju koliko i da li će ovaj pauk u kog gledam sad da skrene levo ili desno. 
Miruje. 
Da, zagledala sam se u pauka. Nisam mogla da odolim... 
...
Kako bilo, uglavnom na yt gledam mejkap videe, storitajmove, u poslednje vreme OBOŽAVAM teorije zavere i nerešena ubistva koje snima Nađa Stanojević. Mnogo su mi zanimljivi. Mada od skoro volim i Shane-a Dowson-a, tako da nije baš da ne gledam ni jednog muškog jutjubera. Eto, i ako se Jeffree Star računa onda gledam dvojicu. Mada njega onako... S vremena na vreme su mi zabavni njegovi videi, tako da se računa, predopostavljam.

Do sledećeg puta 
N.

Коментари

  1. Predivan post! Vrlo unikatno i zanimljivo ♥
    Bas mi se dopao!

    New post
    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/09/diy-trendy-embroidered-jeans.html

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

Q&A - odgovori na pitanja prvog prvcijatog Q&A na ovom blogu