Beauty gurus - mejkapMEJKAPmejkap

Ne mogu si pomoći a da ovaj naslov ne pročitam glasom Kuki Monstera u svojoj glavi. Sećate se Kuki Monstera, zar ne? Onaj plavi, dlakavi iz 'Ulice Sezam'?


Taj lik. 

Okej, nebitno. Ovaj post je dakle o, kao što ste i sami mogli da provalite, o šminci

Kada sam bila mala stvarno sam volela da crtam. I dalje volim. Samo što se moje konstantno crtanje vremenom smanjilo, iz ovih ili onih razloga. Poenta je da sam se nekako prešaltovala na šminkanje. Dakle, svo to igranje sa bojama mi je uvek bilo prosto zabavno. 

Mada, nisam ni znala koliko mi je šminkanje priraslo za srce, dok nisam bila promorana da ga ostavim na jedno dva meseca, zbog glupe infekcije oka. Ne pitajte... Ali, konačno sam se rešila svega toga, tako da je juče krenula *nova era šminkanja*. 

Povodom toga, znate, jer je potpuno normalno da se tako nešto proslavlja, ovaj post će biti posvećen mojim omiljenim mejkap gurujima. U pitanju su tri devojke sa instagrama, koje imaju najjači mogući stil kada je u pitanju šminkanje. 

1. @hailiebarber


Nju mi je zapravo pokazala drugarica zbog njene kose. Usput, likuša ima fenomenalnu kosu. Promenila je hiljadu boja do sada (imate sve o tome u njenim hajlajtima na instagramu) i sve su joj stajale savršeno. Kako? Samo... kako....? Da, ljubomorna sam.. Tužite me! 
Okej, manimo kosu sad, ja sam se oduševila njenim načinom šminkanja. Njen stil je dosta sličan mom, osim toga što njoj sve bolje ispadne (naravno..). Ali poenta je da je jako talentovana. 


2. @laurenrohrer


Slike ove devojke sam videla na nekom insta profilu i ostala oduševljena, koliko se dobro šminkala. Međutim, nikom nije palo na pamet da je taguje, tako da sam se dobro namučila dok sam našla njen profil. Nema na čemu.
Ono što volim kod njenog stila šminkanja je to što je jako ekstravagantna i ni najmanje se ne plaši da eksperimentiše. Što uvek ispadne genijalno, btw. Nisam sigurna kako, ali ono, viša sila. 


3. @gabrysiasz


Nisam ni najmanje sigurna kako se izgovara njen username, ali stvar koja me više interesuje je kako nabavlja ovoliko dobru šminku? Malopre sam probala da rekreiram neki njen smouki aj, ali naravno da nije ispao ni blizu toliko pigmentovan i jak kao njen. Ma, nema veze, uvežbaću se.
U svakom slučaju. šminka ove devojke je uvek BUM i breathtaking (kako bi preveli ovo? Dahouzimajuća? Nope. Definitivno ne tako..).



Bukvalno ne mogu da se odlučim čiji stil mi se više sviđa. Imam želju da rekreiram svaki mejkap look koji su ikada uradile. Ne možete ni da zamislite koliko mi je šminkanje nedostajalo... 

Imate li neke mejkap gurue koje vi volite? Ostavite njihove @ u komentarima! Nadam se da vam se dopao ovaj post, jer je meni bilo neverovatno zabavno da ga pišem! 

Do sledećeg puta!
N.

Коментари

  1. Tbh,nisam čula za ove devojke,jer sam našla one koje mi se sviđaju,(koliko-toliko),i jednostavno ne tražim nove mejkap gurue.Trenutno sam opsednuta devojkom koja se na instagramu zove @jadeywadey i ona je je kraljica nude šminke,pogotovo usana.Ova druga mi ima ubedljivo najbolje lookove(yes,I said it),ali ipak,sve zavisi od ukusa.Super post!❤❤❤

    Moj blog:Just Bebe

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cekirala sam je, jaaako je kull 😍 Ljubomorna sam na njena ustaaa. I tenks btw ❤❤😂

      Избриши
  2. Odlican post
    Pratim te,ako zelis mozes i ti meni uzvratiti,nova sam ovdje pa bi mi to mnogo znacilo https://makeyourfashionchoice.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6. мај 2018. 12:22

    Odličan post, draga.
    Ja mngo volim gledati one kratke videe na instagramu vezane za šminkanje, nekako su mi baš onako "opuštajući", i stvarno sam ih mnogo do sada pogledala, ali svejedno i dalje mi ništa ne može ispasti kako treba kada se sminkam. Stvarno, KAKO njima sve tako lijepo ispane? Ono u prvom dijelu "rugoba", a kasnije ljepotica..
    Hvala ti što si sa nama podjelila ove prelijepe profile, biće mi od velike koristi. :D

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost ♡

    ОдговориИзбриши
  4. Super post! I ja također obožavam gledati kratke videe na instagramu, nekada mi puno više pomognu nego oni dvadesetominutni na youtube-u. Uf, nadam se da ti je bolje oko hahah :D
    Ako imaš vremena posjeti moj blog -> Peany

    ОдговориИзбриши
  5. Iskreno, ne šminkam se previše, samo ono što mora kad mi izađe neko govance na faci. A razlog jeste što ja kad pokušam da obojim nešto, to oglavnom izgleda kao da je dvogodišnje dete povraćalo punjene paprike na papiru. A fora je što ne crtam loše. Dakle, sve što ima veze sa bojenjem je lepše što dalje od mene. Dap... Ali sve jedno, obožavam šminku i imala sam do skoro neke boardove na Pinterestu povećene samo njoj (a onda sam izbrisala jer sam imala milion boardova i u njima još toliko slika kojima tu nije mesto, a htela sam bolje da uredim profil). E da, videla sam na tvom Instagramu kako se šminkaš i ono stvarno izgleda dosta dobro. ❤️

    Novi post: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
  6. Također sam kao mala voljela crtati bojiti bojanke, a sad se to svelo na šminkanje i eksperimentisanjem bojama, hajlajterima i slično. Kada vidim slike djevojaka poput ovih uvijek se zapitam da li ću ja ikada se tako našminkati, također pratim Lauren i u potpunosti se slažem sa tobom, odličan post. :*

    Nestvarni svijet blogerke

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

Q&A - odgovori na pitanja prvog prvcijatog Q&A na ovom blogu