15 weird facts TAG - nemam neku iole pametnu dosetku da dodam na ovo

Nadmašila sam samu sebe. Za punih dvadeset četiri dana imam samo tri objavljena posta. Da li možete da zamislite onaj oskudan, tužan aplauz, koji dolazi od jednog i po čoveka, koji tapšu reda radi, u pozadini? 
Sve što hoću sada (između ostalog, naravno) je da se vratim normalnom rasporedu pisanja postova. Hopefully, that will work. 

E idemo sada sa petnaest pristojnih pitanja taga na koji sam upravo naišla, jer nisam mogla da se setim bolje ideje za comeback post. 

1. Imaš li neki čudan nadimak kojim te samo tvoja porodica zove? 
Jedan od čudnijih je što me tata zove 'žabo', još od kad sam bila u pelenama. Nisam sigurna od čega je to proizašlo, ali se iskreno nadam da mu nisam stvarno ličila na neku žabu, kada mu je ta ideja pala na pamet. 


2. Koja je tvoja čudna navika? 
Uspavljivanje uz uključenu seriju u pozadini, koju znam napamet, jer u većini slučajeva ne podnosim tišinu. Što važi jedino ako sam kući. U svim ostalim slučajevima, gde god drugde da spavam, mora da bude potpuna tišina i mrkli mrak. 

3. Da li imaš neke čudne fobije? 
Ništa čega mogu da se setim sada. Možda sam malo klaustrofobična. Ali ne u smislu da se plašim malih prostora kao tipa liftova ili tako nešto, već da budem zaglavljena u nečemu poput ventilacije, gde nekim čudom završe svi tajni agenti iz akcionih filmova, koji većinom sadrže Bred Pita. 

4. Koju pesmu tajno voliš da odvrneš kada si sama? 
Nek sam ga ja to tako prevela. Bilo šta od Big Tajm Raša ili 1D-a. Bojbendovi su moj gilti pležr. Pojma nemam zašto, ali ponekad su to jedine pesme koje mogu da me oraspolože. 


5. Šta te najviše iritira kod drugih ljudi? 
Kada neko jede kao da hranu u životu nije video. 

6. Koja je tvoja nervozna navika? 
Čišćenje i crtanje. Koliko god čudno zvučalo, ja kada sam nervozna, ukoliko sam kući, krenem da čistim kao luda, sređujem sobu, brišem prašinu, samo da nečim okupiram misli, kako bih se smirila. A za crtanje je provalio moj tadašnji najbolji drug. Bio je sedmi ili osmi razred, tako nešto, i ja sam odlepila na sred časa, jer sam se isposvađala sa nekim, što on to tad nije znao. I seo on tako pored mene, gleda u moju svesku i kaže ''Što si nervozna?''. I ja ga pitam odakle zna da sam nervozna, na šta je rekao ''Pa crtaš. Svaki put kada uzmeš da crtaš random stvari po sveskama, znači da si nervozna.''. 

7. Na kojoj strani kreveta spavaš? 
Uglavnom se zguram u levu stranu kreveta. 


8. Koja je bila tvoja prva plišana životnja i koje je bilo njeno ime?
Bio je to mali, braon medved, kog mi je kupila tetka kad sam se rodila. Mislim da se zvao Čeda. Meda-Čeda, užasno kreativno. 

9. Koje piće uvek naručuješ u Starbaksu? 
Pa jednu od onih mršavih kafica ili kako god da se zovu. 
STAJTE MI NA MUKU JER NEMAMO STARBAKS OVDE, SLOBODNO. 

10. Na koju stranu si okrenuta u tušu? 
Kontam da se ovde misli na ono 'ka zidu ili ka vratima'. Uvek ka zidu, pojma nemam zašto. 


11. Da li imaš neke čudne veštine sa telom? 
Mislim da se rolanje jezika ne ubraja u to, a? Onda nemam. 

12. Koja je tvoja omiljena hrana, koja je nezdrava, ali svejedno voliš da je jedeš, kada ti nije sve po volji? 
Nije kao da banem u Mek, svaki put kada sam loše volje, ali mislim da u odgovor na ovo pitanje mogu da spadaju Bananice? Njih uvek imam u kući, tako da mi spadaju u comfort food, definitivno. 

13. Koja je tvoja uzrečica? 
'Brate', 'U principu', 'Bukvalno', 'U fazonu', 'Srećo', 'Sine'... Kuku, kad pročitam ovako samo izdvojene reči koje pričam svaki Božji dan... jednostavno bi čovek svašta pomislio o meni. 


14. Šta nosiš kada ideš na spavanje? 
Tatine majice. Obožavam da nosim muške stvari, kada idem da spavam, jer su realno udobnije nego ženske. Bukvalno sam juče pričala sa.. ovaj... drugom.. o tome kako je mnogo kjut da devojka nosi dečkove stvari. But I'm lame, so I wear my dad's old T-shirts, so... 

15. Šta si stalno nosila ranije, za šta si bila ubeđena da je kul, ali si sada sigurna da definitivno nije?
Suknje kao majice... Bila sam mala, okej? O, i suknje preko farmerica. Ali ono, imala sam sedam, tako da kontam da je opravdano? 

--------------------------------------------------------------
Tek kada sam završila ovaj post, shvatila sam koliko mi je pisanje postova nedostajalo.. Čudno je to, ali kada se odvikneš od nečega, ni ne shvataš koliko ti je nedostajalo, dok se opet ne osetiš onako, kako si se ranije osećao dok si to radio. 

Ljudi, šta ima novo kod vas? Kako ste? DA LI VAM JE ŠKOLA KONAČNO GOTOVA? Jer se ja ne osećam kao da je letnji počeo pre četiri dana. Krivim vreme za to. Gde nam je sunce?? Stvarno se nadam da nas čekaju topliji dani. 

Do sledećeg puta! 
N.

Коментари

  1. Sto se uobicajenih postova tice- 3 posta za 24 dana zvuce super :) Zadnjih mesec dana nisam nesto u formi sto se pisanja postova tice,ali sada kada je raspust spremila sam postove koje samo cekam da 'pustim' .Ovaj post je svakako zanimljiv i kao sto uvek radis nasmejala si me u nekim delovima.P.s desi mi se da zapevam pesmu 1d-a iz 2014. godine u 3 sata ujutru..

    Novi post-> https://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2018/06/cala-product-makeup-brush-set.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja u editu imam jedno pet postova, ali ni jedan nije dovoljno dobar da ga objavim..
      Inace, rilejtujem se za 1D deo hahah, deff mi zvuci poznato hahah

      Избриши
  2. Bas zanimljiv post, ahah malko si me nasmejala nekim odgovorima. 😄

    ОдговориИзбриши
  3. Ahahahaha pa žabo moja, ovo je predobro! Znači ne možeš da veruješ koliko su mi nedostajali tvoji postovi i smisao za humor. E a ono što se fobije tiče, i ja bukvalno imam identičan strah, i isto tako ne od malih soba, liftova itd. nego baš da se zaglavim u nečem tesnom poput tih ventilacionih cevi, šta li su već, ili npr. u ormaru (Da, toliki sam debil da sam se jednom zaglavila u ormaru. U faking ormaru. U mrklom mraku u ormaru čija su vrata zaključana...). A poklapa nam se i dosta uzrečica i još puno drugih stvari, kojih sad ne mogu da se setim, ali da... Pornašla sam se u mnogo čemu. Genijalan post ❤️

    Novi: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Awee tenk ju <33 Ja sam se krila u ormaru kad sam bila mala, ali Bogu hvala nikad nisam zavrsila zakljucana hahah

      Избриши
  4. Zanimljiv post. :)

    Pratim te, zaprati me ako ti nije teško. :)

    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! Btw; ne znam da li si čula, ali krajem godine se otvara Starbaks u Srbiji, tačnije samo u Beogradu, ali bolje išta nego ništa. Slažem se sa ovim za uzrečice, i ja ove svakodnevno koristim, kao i ovim za bojbendove, bukvalno isto. Pozdrav! ❤️


    http://jednostavnoana.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ozbiljno?? E pa konacno i mi da vidimo po cemu je Starbaks toliko poseban.. Hvala ti inacee <33

      Избриши
  6. Razumem te bič.I do.Mnogo je čudno kad napraviš pauzu pa se vratiš i setiš se koliko ti je ovo nedostajalo.BTR,o maj gad,to vraća toliko uspomena.Ja sam pre obožavala sve njihove pesme,čak sam i onu seriju na pokojnom Nikelodeonu gledala,i uvek mi je najlepši bio Kendal,iz nekog razloga,nebitno.Sasvim kežual,comeback post .❤❤

    Novi post i Q&A na mom blogu:Just Bebe

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Awee Kendal je meni bio omiljeni, ali Dzejms mi je bio lepsi hahah. Mada to je zavisilo od sezone i frizure, ako mene pitas. Hvala ti mnogo inace <333

      Избриши
  7. Odlicno napisan post, veoma mi se svidja nacin na koji pises. Cinis mi se kao veoma zanimljiva osoba po ovim odgovorima.😄💞

    Novi post na mom blogu:
    Aleksandrascorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

15 Days Writing Challenge - Day 13 - The Earth without 'art' is just 'eh'