i dalje ne znam šta radim sa svojim životom - otvorila sam mejkap profil

Pa u suštini - sa svojih sedamnaest godina isprobala sam mnogo stvari. Gledanje u karte, gledanje u šolju, tarot, jutjub, kuvanje, pisala sam knjige, blogove, poeziju, sužavala sam haljine, slikala, fotografisala, objavljivala priče na Wattpadu... u suštini probala sam svašta nešto i većina se nije zadržala. To izluđuje moje drugarice. Taman se pojavim sa novim hobijem i svečano objavim da -SAM POČELA DA ANALIZIRAM LIČNOSTI IZ HOROSKOPA - na primer, i one se taman ponadaju da će to da se zadrži, ali mene smori posle dva dana.

At some point, pre nekog vremena, sam probala da otvorim mejkap profil. Možda se sećate toga, čini mi se da sam objavila na blogu, nemam pojma. Ali u suštini smorilo me je. 


E sad. ZAŠTO BIH PONOVO TO URADILA AKO ME PRVI PUT SMORILO. ? . 
Znate kada o nečemu razmišljate mesecima, ali ne želite da uradite to nešto jer mislite da će da fejluje svejedno? 
E to. 
S druge strane, ŽIVOT JE KRATAK. Ako devojka hoće da bude ratnik, neka bude jebeni ratnik. Ako momak želi da bude princeza, pustite ga da bude jebena princeza. Ako ja hoću da otvorim mejkap profil, otvoriću jebeni mejkap profil. 
Tužno je plašiti se da uradiš neke stvari zbog straha od neuspeha. 


Hajde da ove godine probamo još stvari koje nismo nikada probali. Kojih smo se plašili. Koja je stvar koja vam sad padne na pamet koju stvarno želite da uradite? E to uradite. Jer vam se može. 

Ja obožavam šminku. Obožavam boje, šljokice, sjaj... U suštini, ja sam umetnik. Od malih nogu. Moja ljubav prema crtanju i slikanju je prešla na šminku. Doživljavam orgazam kada vidim dobar hajlajter. Tako da, imajući sve to u vidu, zašto da ne probam. 

Još jedan razlog je testiranje moje upornosti. Za sada se blog najduže zadržao od svih mojih hobija. Hajde da vidimo koliko je moja ljubav prema mejkapu spremna da ide. 


U suštini, ako ste raspoloženi da me podržite - @ninooccka
I to je to. 
Videćemo kako će sve dalje da se odvija. 

I za kraj: 
LJUDI, život je kratak, radite šta vam se radi i ne dozvolite da vas niko ubedi u suprotno. 

Do sledećeg puta!
 N.

Коментари

  1. Odmah ću te zapratiti na ovom Instagramu i drago mi je da si odlučila da probaš. Pa šta i da bude fejl, bar si pokušala. Mada, pokušati nije fejl. Fejl je imati ideju i željeti to, a ne uraditi ništa povodom toga. I sama sam se odlučila na neke velike stvari i pružam ti podršku, jer znam koliko je podrška potrebna. Bravo za tebe, sjajna ideja!

    http://sweet-dreams-14.blogspot.com/2020/02/povrsnost-nastala-u-21vijeku.html - novi post

    ОдговориИзбриши
  2. Sve te razumijem jhahha, tako sam i ja razmišljala mjesecima (ako ne i dvije godine haha) da li da otvorim profil na instagramu na kome ću pokazivati svoje dizajnove (postere), pa sam prije par dana odlučila zašto da ne. Nemam šta izgubiti. Tebi puno sreće, zaista imaš talenta.

    ОдговориИзбриши
  3. Iskreno, razumem te skroz i u potpunosti se rilejtujem sa prvim delom posta. Taman počne nešto da me interesuje ili dobijem želju da radim nešto ili na nečemu, manje ili više uskoro je izgubim ili pređem na nešto deseto. Zato imam i problem da kad budem previše hajpovana oko nečeg ne mogu često da razjasnim sama sa sobom da li stvarno treba da uradim to ili je to hajp koji će brzo da me prođe 🤷🏼‍♀️ No nebitno, znaš i sama da sam te zapratila i da ti puno sreće želim s obzirom na to da znam da definitivno imaš talenta i da možeš da uradiš prilično dobre stvari s šminkom

    nekreativninered.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Naravno da treba pokusati, neces znati sta bi bilo kad bi bilo 😊
    Bravo Mila 😊

    ОдговориИзбриши
  5. Auff, imala sam profila i profila koji su propali, pa i blog prije sam ugasila. Ovaj se za sad jako dobro drži. Također, instagram profil na kojem objavljujem svoje foto radove je trenutno na pauzi. Nadam se ne zadugo. Jedna od stvari koje se ja "plašim" je reći ljudima koje znam za blog. Znam da bit trebala, ali.. uvijek postoji ali. Tužno. Kao što i sama kažeš život je kratak i trebali bi bez straha raditi ono što želimo. A ti imaš moju potpunu podršku! ♡

    Savršen nered

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sejm.. Ali da, zivot jeste kratak. Tako da hajde da radimo sve sto zelimo, zavrsice se svejedno (govance emoudzi (da, na laptopu sam))

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Ideje za fotografije na plaži - ne, nemam kreativniji naslov

Cat Scratch game - da li sam upala u FAKING SEKTU (?)

Q&A - odgovori na pitanja prvog prvcijatog Q&A na ovom blogu